×

Προειδοποίηση

Η έκδοση 8.3.3 είναι διαθέσιμη για την επέκταση αλλά απαιτεί PHP έκδοση 7.2 ή νεότερη. Εσείς έχετε την παλαιότερη έκδοση PHP 5.6.40 η οποία δεν είναι συμβατή.
Η έκδοση 7.4.0.1 είναι διαθέσιμη για την επέκταση αλλά απαιτεί PHP έκδοση 7.1 ή νεότερη. Εσείς έχετε την παλαιότερη έκδοση PHP 5.6.40 η οποία δεν είναι συμβατή.

Ποιες καλύψεις πρέπει να επιλέξω για την ασφάλεια μου ;

Κάθε 6 μήνες με παίρνει τηλέφωνο ο ασφαλιστής μου, και μου λέει ότι πρέπει να ανανεώσω το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημα μου. Νομίζω ότι πληρώνω πολλά και δεν ξέρω αν τα χρειάζομαι όλα αυτά που πληρώνω. Τι μπορώ να κάνω για αυτό, πως ξέρω τι είναι αυτό που χρειάζομαι ;

 

Κανόνες Συμπεριφοράς σε περίπτωση σύγκρουσης

Παρ' ότι μπορεί να είναι ένα δυσάρεστο γεγονός, είτε είστε ο υπάτιος του ατυχήματος, είτε όχι, πρέπει να ακολουθούμε κάποιους κανόνες καλής συμπεριφοράς. Απ΄τη στιγμή που θα συμβεί το ατύχημα θα πρέπει να είμαστε πάντοτε ψύχραιμοι. Η ψυχραιμία μπορεί να επιφέρει κλίμα καλής συνεννόησης και σωστής διεκπαιρέωσης της καταγραφής του ατυχήματος.

Εάν το αυτοκίνητο μας μπορεί να μετακινηθεί τότε, το απομακρύνουμε από το σημείο σύγκρουσης και το τοποθετούμε σε σημείο όπου δεν εμποδίζει την κυκλοφορία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταλαιπωρούμε τους υπόλοιπους διερχόμενους οδηγούς αφήνοντας το όχημά μας στη μέση του δρόμου.

 

Τι πρεπει να κανω αν συγκρουστω με ανασφαλιστο οχημα.

Πλέον στις μέρες μας τα ανασφάλιστα οχήματα έχουν αυξηθεί δραματικά, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος στους δρόμους να έχει μεγαλώσει περισσότερο, και αν εμπλακείτε σε μια σύγκρουση με ανασφάλιστο να μην αποζημιωθείτε. Οπότε τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση και πως μπορούμε να προστατευτούμε.

 

Τι πρεπει να κανετε απο τη στιγμη που εχετε εμπλακει σε ατυχημα.

Στην περίπτωση όπου έχετε συγκρουστεί με κάποιο άλλο όχημα θα πρέπει να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες, ώστε να καταγραφεί το συμβάν και να αποζημιωθείτε από την ασφαλιστική σας εταιρία. Η εταιρία σας αποζημιώνει μόνο όταν δεν είστε ο υπάιτιος του ατυχήματος.

 
banner home box 40
banner-autofix-box
ergo εθνική ασφαλιστική Ευρωπαϊκή πίστη AIG Np Insurance atlantiki enosi logo prime groupama logo minetta logo euroins