Χωρίς Ασφάλεια Υγείας - Σ' εμένα θα τύχει;

 

  Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) , στην προσπάθειά της να ενημερώσει-ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την αξία της ασφάλισης , ενισχύοντας παράλληλα την ασφαλιστική συνείδηση όλων μας, παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια "Σ' εμένα θα τυχει;".

 

Ασφάλιση οχήματος - Σ' εμένα θα τύχει;

  Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) , στην προσπάθειά της να ενημερώσει-ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την αξία της ασφάλισης , ενισχύοντας παράλληλα την ασφαλιστική συνείδηση όλων μας, παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια "Σ' εμένα θα τυχει;".

 Κι επειδή όλοι μας λίγο πολύ έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι το απρόοπτο είναι απίθανο να συμβεί σε εμάς τους ίδιους...ξεχνάμε ίσως ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι σύμμαχός μας για κάθε ανατροπή ,μικρή ή μεγάλη, της ζωής μας.

 Ας απολαύσουμε λοιπόν ένα από τα videos της καμπάνιας , που με απλό και χιουμοριστικό τρόπο, καυτηριάζει την τάση μας αυτή , προβληματίζοντάς μας παράλληλα για τις συνέπειες του εφησυχασμού ή του μη έγκαιρου προγραμματισμού για το...απρόοπτο.

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΚ -ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ, ΤΑΞΙ ΚΑΙ «ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ»

 τροχ 2

Κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και σύμφωνα με όσα προβλέπει, οι παραβάτες θα τιμωρούνται πιο αυστηρά απ' ό,τι μέχρι σήμερα.

Τι ισχύει για τα πρόστιμα

Ο νέος ΚΟΚ θα προβλέπει μείωση 40% σε όλα τα πρόστιμα, αλλά τριπλάσια προσαύξησή τους με εισοδηματικά κριτήρια.

Αυστηρό θα είναι το πρόστιμο και για τους οδηγούς που θα εξακολουθήσουν να έχουν μερικές κακές συνήθειες, όπως η χρήση κινητού, η έλλειψη κράνους και ζώνης ασφαλείας, η στάθμευση σε ράμπες ή η παρεμπόδιση της διάβασης των ατόμων με αναπηρία και η χρήση της λωρίδας έκτακτης ανάγκης στους αυτοκινητοδρόμους.

Οι παραβιάσεις θα διαχωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, χαμηλής, μεσαίας και υψηλής επικινδυνότητας, και αναλόγως της διαβάθμισης θα υπάρχει και το αντίστοιχο πρόστιμο.

Προβλέπονται επίσης και δύο πρόσθετες κατηγορίες: Της πολύ υψηλής συχνότητας και της αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Και στις δύο θα αφαιρείται η άδεια οδήγησης για 60 ημέρες.

 

Ατύχημα με εμπλεκόμενο αλλοδαπό όχημα

 

pinakides

Δείτε τι ισχύει αν κάποιος εμπλακεί σε ατύχημα με αλλοδαπό όχημα.

Πλέον τα αυτοκίνητα στη χώρα μας τα οποία κυκλοφορούν με ξένες πινακίδες δεν είναι και λίγα. Επομένως οι πιθανότητες να εμπλακούμε σε τροχαίο ατύχημα με ένα από αυτό είναι αυξημένες.
Ας δούμε λοιπόν κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουμε αν μας συμβεί κάτι τέτοιο.

 

 
banner-home-box
banner-autofix-box
ergo εθνική ασφαλιστική Ευρωπαϊκή πίστη AIG Np Insurance interasco logo prime logo ydrogeios logo minetta logo euroins